Wat is de beste raamdecoratie voor de babykamer

Welke raamdecoratie vindt jij het meest geschikt voor de babykamer?

Er zijn tegenwoordig veel soorten raamdecoratie.  Als aanstaande moeder het je het al druk genoeg naast het feit dat je lichaam voor de kleine zorgt. Om uit al deze raamdecoraties een keuze te maken valt dus niet mee. We spraken met Eric van Raamdecoraties.nl, een website waar je raamdecoratie kunt bestellen. Wat vinden zij het meest geschikt voor de babykamer.

Rolgordijnen

Rolgordijnen

Eric vertelt dat het meest gekochte product voor de kinderkamer een rolgordijn is. Met name verduisterende rolgordijnen worden het meest gekocht. De reden hierachter is dat je de kamer donker kunt maken. De baby zal hierdoor beter slapen, ook overdag als het gordijn de kamer verduistert. Overdag zal het rolgordijn grotendeels opgetrokken zijn. Slim combineren het een lichte gordijnstof zals in between zal de kamer een mooi dromerig effect geven overdag.

Duo rolgordijn

duo-rolgordijn

Een andere goede oplossing is het duo rolgordijn. Met dit rolgordijn heb je vitrage en overgordijnen in één. Duo rolgordijnen bestaan uit twee stoflagen. Je zet de banen overdag in de open stand. De transparante stof houdt inkijk mooi tegen terwijl je zelf naar buiten kijkt.  Het verduisterend duo rolgordijn laat iets meer licht binnen en er zal een schemer achtige situatie ontstaan.  Een verduisterend rolgordijn houdt méér licht tegen.

Vouwgordijnen

vouwgordijnen

Een vouwgordijn zal de kamer knusser aankleden. Er zijn ook nagenoeg verduisterende stoffen.  Een vouwgordijn kun je in de meeste gevallen wassen. Dat is altijd proper. Er zijn diverse typen vouwgordijnen. Je kunt bijvoorbeeld ook Top Down Bottom up vouwgordijnen verkrijgen.

Wat vindt jij de leukste raambekleding voor de babykamer.  Reageer en stuur je reactie in. Aanstaande ouders zullen blij zijn met jouw mening.