Elektrische rolgordijnen slim, betaalbaar en veilig voor de baby.

Uitgelicht: Kindveilig elektrisch rolgordijn gelanceerd.

Over kindveiligheid in raamdecoratie is de laatste jaren veel te doen geweest.  Dit vanwege de ketting en koord bediening van onder meer rolgordijnen en vouwgordijnen.  De kettingen zijn gevaarlijk omdat kinderen er verstrengeld in kunnen raken. Er gloort nu hoop. Het elektrisch rolgordijn van handbediend tot spraakgestuurd. Als verduisterend ideaal voor de babykamer. Je houdt zo overdag het licht buiten en de baby slaapt beter door. En dat is goed voor de energie voor jonge ouders. Je kunt een uurtje rust dan goed gebruiken. Dit nieuw uitgebrachte rolgordijn brengt alle bedien opties samen.

 elektrisch rolgordijn kindveilig vanaf 99 euro

Wat kun je allemaal met dit rolgordijn.

Handbediend: Door kort aan de trekstang te trekken, rolt het gordijn af tot de vooraf ingesteld onderste positie. Door nog eens kort te trekken stopt het op de gewenste hoogte. Door weer te trekken rolt het rolgordijn weer omhoog.

Bediening met afstandsbediening:  Met de optionele afstandsbediening bedien je tot vijf elektrische rolgordijnen tegelijk of afzonderlijk. Je kan op de afstandsbediening ook een tussenstand instellen. Het rolgordijn gaat dan bijvoorbeeld automatisch naar een tussen stand voor overdag. Er bestaan ook nog afstand bedieningen waaraan je tot 15 rolgordijnen kunt koppelen.

Bedienen via app op telefoon of tablet: Wil je méér en ben je in een andere ruimte of waar dan ook waar internet beschikbaar is, dan kun je via een optionele verbinding-hub welke via je wifi systeem werkt, heel comfortabel de rolgordijnen bedienen. De verbinding-hub is een smart controller, een soort mini domotica systeem waar je tot 99 apparaten, zoals verlichting, je raamdecoratie, koffiezetter enz kunt aansturen. Je plugt de controller eenvoudig in het stopcontact en installeert de app op je telefoon.

Spraakbesturing: Met bovengenoemde smart controller kun je ook communiceren met de spraakassistent van Amazon; Amazon Alexa. Je kunt dan met je stem commando’s geven en het gordijn gaat omhoog of omlaag.

Kind Veilig

Kind veiligheid staat natuurlijk bovenaan.  omdat dit rolgordijn geen ketting heeft maar een trekstang, kunnen kleine kinderen niet verstrengeld raken in het rolgordijn. Wil je niet dat kinderen er aan komen, kort dan de stang in tot 150 cm boven de vloer. Als je een afstandsbediening neemt, kun je de trekstang gewoon afkoppelen en kan de kleine helemaal nergens meer aan.